macchess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halen dalga geçiyorsun insanlarla, hdd gönderildi diyorsun değil mi kaç mesajda, bayramdan sonra ne kadar süre geçti sence sayı saymayı biliyorsundur sayarsın, hem yalan sözlerle insanları kandır hem de gelip buraya cevap ver, mağdur olan yok mu sence buyur burdan bak, birçok arkadaşla da pm ile görüştüm, msn üzerinden yanıt veriyor musunuz acaba, misalen benim msn'min şöyle bir özelliği var açtığım sohbet penceresi karşı taraftan kapatıldığı zaman karşı taraf sohbet penceresini kapattı diye uyarı veiriliyor isterseniz burdan indirip deneyin, hem online siniz hem msn üzerinden cevap vermiyorsunuz, bir de burdan yazıyorsunuz, bana gelen bir iki pm daha var, bulabilirsem onların resmini de ekliyorum.
Bizim kimseyle dalga geçtiğimiz yok, siz ve sadece bir arkadaş daha var yedek olayını büyüten diğer müşterilerimiz normal yayın hayatına devam ediyor. Biz kurtarabildiğimiz yedekleri kurtardık zaten geriye yüklendi kurtalamayanlar için bakıyorlar hala.. Biz üstümüze düşeni yaptık diğer müşterilerimizin hiçbir sıkıntısı yoktur. Acaba kaç kere yazdınız da cevap alamadınız çok merak ediyorum Bundan sonra daha fazla bir beklenti içinde olmayın gereken cevap önceki konuda verilmişti zaten bu konuda fazla uzamadan kilitlenir umarım.