KizilTug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Balık baştan kokar, Türkiye bölümüne yüklenmeye gerek yok, buna prim veren dmoz'un ta kendisi.. Ksk arkadaşada cvp verdim, sanada vereyim okumadan yorum atıyorsunuz, el kaide isimli terör örgütünün propagandasını yapan bir tane web sitesi yok, usame bin ladin ile alakalı propaganda yapmayan faaliyetlerini anlatan, biyografi tarzında sayfalar var.. Arada dağlar kadar fark var. Dmoz Türkçe bölümünde tabi gerçekten gönüllü sıfatını hakedecek arkadaşlar vardır buna katılırım. Selim gibi vs.. Ama sahinlerin Türkçe bölümünde durması tesadüf değil, dediğim gibi dmoz'un kendisinde sorun var. Sahinleri oraya koyanlarda..

O şahıstırki Müzik bölümüne Türk Milletine dümdüz gidilen siteyi saklayan kişi..
Ozaman diyorum ki r10'da orada burada dmoz ile ilgili çok fazla tekpi gösterildi var mı bir yaptırım yok... Gelin böyle düşünenler Selim Şumlu ile iletişime geçin uygunsa gidin görüşün(Mesela konu sahibi olan arkadaş İstanbul-Avrupa yakası şubesinde böyle birşey yapabilir). Dmoz'da çok fazla yetkili bir kişi. Belki diyecek siz şu şekilde organize olursanız şöyle çözeriz bu durumu, belki de size açıklayacak pkk ile ilgili sitelerin durumunu tatmin olacaksınız. Ama ben facebook'larda grup açmaları, r10'da gelip konular açmaları, dmoz'a toplu olarak mailler yağdırmayı show yapmaktan ve gereksiz vakit harcamaktan başka birşey olarak görmüyorum...

Belirttiğim gibi yukarıda Pkk ile ilgili sitelere Türk editörler düzenleme yapamıyor. Bundan birçok dmoz editörüde rahatsız fakat bu gibi halkı galeyane getirmeyi amaçlayan eylemlerle dmoz'da işini iyi yapan kötü yapan bütün editörler hedef alınıyor. Dmoz gibi önemli bir internet sitesi hedef alınıyor. Demem o ki bu tür çalışmalar hiç bir sonuç vermez madem facebookda gruplar kurucam, dmoz'u kapattırıcam diyor arkadaş onlara harcıyacağı vakit yerine dmoz'daki üst editörler ile iletişime geçsin.