Kesinlikle hexonet ten uzak durmanızı tavsiye ederim olinenic ile çalışmadığım için bilemiyorum ancak onlinenicte ticketlarınıza 12 saatte cevap alıyorsanız hexonete geçtiğinizde ticketınıza minimum 3 gün maxsimum 2 haftada cevap alacaksınız ve onlinici mumla arayacaksnız

bunun dışında hexonette abuk subuk çalışan API sizin devre dışı bırakamadığınız (devre dışı bırakabilmek için her domain için süre bitimine yakın bir API döngüsü döndürmek zorundasınız) domainleri otomatik uzatma pahalıya domain satın alma vb.. o kadar çok olumsuzlukla karşılaşacaksınız ki sonra zamanınız hexonetten aldığınız domainleri başka bir registera taşımakla geçecek.

Ayrıca hexonet domain alış fiyatınızı toplam yaptığınız ödemeye göre indirmez sayıya göre indirir örneğin hesabınızda 100 domain var ise ve siz 9.76 dan alıyoranız hesabınızdaki domain sayısı 80 e düştüğünde o güne kadar isterseniz binlerce dolar ödeme yapmış olsanız bile domain sayınıza bakıldığı için domain alış fiyatınız yükselir.

Özet olarak benim görüşüm hexonet directi/resellercluba değil alternatif benim gözümde register firması bile değildir.

fiyatlardaki bazı oyunlara gelmeyin yani.