advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ous sunu yap bak al bır adet acıkogretımden ogrencı durum belgesı gıt askerı subeye gır ıcerı gercı kapıdada soru soruyorlar okul ve ısyerı için askerlık durum belgesı ıstıyorum de askerlıkle ılısıgı olmayan belge dedınmı bazıları fena halde yanlıs anlıyor gercekte belgenın ısmı o olsada Zaten ıcerı gırdınmı bekletceklerını sanmıyorum bızım burda askerı subede 5-6 kadın bekler sızın orda gıt sube ıcındekı memurlara ıse gırdım calısıyorum askerlık durum belgesı ıstedıler alamazsam ısten cıkarcaklar de bırde meslekı acıkogretım ıcın lazım de hafıfde uzgun tavırlarla ama.Emınım ısını hallederler zaten kımlıgını alıyor uc tane belge cıkartıyor ucunude albay ımzalıyor 2 sını gerı memura verıyorsun dıgerı sende kalıyor zamanında aynı sıkıntılarını ben yasadım bılıyorum ınan aynen bole gectım Sen dedıklerımı dene olmadı baska yollara bakarız !
Ya Hacı Verirler Vermek Zorundalar zaten ama askerler kendilerini mareşal sanıyolar havalı havalı bi bk biliyormuş gibide tavır yapıyolar öyle olmaz böyle olmaz diye zaten eve geldim halen sinirliyim yarın yine gideceğim.
eğer yarında bişe Olmazsa peder zaten acayip sinirli büyük ihtimal askeriyeyi dağıtır
Dayıma tlf açıcağım subaylık yapıyo d.bakırda onunlda irtibata geçerim bi şekilde kayıt yaparım çünki herkes aldı bi ben kaldım .
Okumama Enğel Olursa askerlik bu sLklar yüzünden Askere gitmem.
Kaçak Olarak 1 Yıl İdare ederim dil kursuna giderim sonrada yurt dışı gelmem trye.
Yemin ederim Adamların Askere ihtiyacı yok sanki resmen s.. gidin Diyorlar ya