Şimdi arkadaşım sana şöyle bir olay anlatayım;
Ben üniversitedeyim ve bu sen hukukdan bir arkadaşım mezun oldu onunla bazen oturup sabahlara kadar hukuktan kanunlardan bahsederdik bana birşey söyledi "her türlü kanunun açığını bir şekilde bulursun, bir tek sektöre bulaşamazsın oda banka" neden? diye sorduğumda ise cevabı şu oldu; "Türkiyede canlı para ve canlı sermaye sadece bankalarda var ve bankalar istediği şekilde istediği yasayı bir şekilde düzenleyebiliyor."
Bunun açıklaması ise şu; Senin bankaya dava açma gibi bir durumun zaten yok fakat adama dava açıcaksın şahit olarakta bankayı kullanıcaksın banka kendini böyle birşeyde kullandırmamak için "bu benim sorunum değil" diyecek ve ekstra olarak banka avukatları şöyle bir not düşecek "nereden bileceğiz bu iki adam ortak olmadığını, bile bile böyle birşeyi yapıp bizim bankamızıda işin içine katmış olabilirler"
Hakimde size çok sinirlenicek böyle boş beleş bir iş ile onu oyaladınız diye..
Velhasılkelam sen soğuk bir su içeceksin..
Edit; Yada hiç hoş olmayan ama her türlü para sorununu çözen gravatlı kişilerden yardım istiyeceksin, paranın yarısını onlara vericeksin en azından 500 liran kurtulacak (:
Çıkacan karşısına paramı verdin verdin,yarın şu saatte geliyorum,...... yiyorsa o parayı hazır etme de görelim de çık.DAha birçok metodu varda gençlere kötü örnek olmayalım