Öncelikle herkeze iyiakşamlar,
Arkadaşlar benim sorunum şu wordpress 2.8.4 sürümü yani son sürümünü indirdim ve sitemde kurulumunu yaptım kurulum sürecinde yaşadığım herhangi bir problem yok sorun kurulumdan sonra örneğin All in one seo eklentisinin son sürümü ile google sitemap eklentisinin son sürümünü kurduğumda sitemap çalışıyor ancak seo eklentisi çalışmıyor.
---
Daha sonra seo için kalıcı bağlantı ayarlarını %postname%.html şeklinde ayarlıyorum kalıcı bağlantıları kaydediyor herhangi bir problem yok ancak sayfaları düzenlemek istediğimde hani 2 seçenek var yazı düzenlemek için ya görsel düzenleme yada html kaynak kodlarını görerek düzenleme yapabiliyoruzya işte ben kalıcı bağlantı ayarlarımı özel olarak %postname% şeklinde ayarladığımda görsel düzenleme yapamıyorum
(görsel olarak abuk sabuk şeyler oluyor <p> gibi html etiketleri de gözüküyor ctrl+a yaptığımda yoksa bembeyaz gözüküyor..),html düzenlemede bir sıkıntı yok..
Veya kalıcı bağlantı ayarlarını varsayılan olarak seçtiğimde ise bu sefer görsel düzenleme yapmak istediğimde bir sıkıntı yok html düzenleme sorun var...
---
Kalıcı bağlantılarla hiçbir alakası olmayacağını düşünüyorum zira bu sorun ilk wordpress kurulduktan sonra yoktu ama neyle alakalıdır en ufak bi fikrim yok malesef..
---
Siz değerli forum üyelerimizden hocalarımdan isteğim bu konuda beni aydınlatmanız bu tuhaf sorunun sebebi ne olabilir acaba? hostinglemi alakalı acaba kullandığım temadamı bir problem var kullandığım temayı kendim düzenledim normalde özel alan kullanımı yoktu zaten eski bir temaydı ama wordpress'e tema kodlamayı bildiğim için şık durur diye temada bi özel alan oluşturdum acaba bu özel alanmı sebep oluyor bütün bunlara lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
---
Site bilgilerini ve msn mi özel mesajla yolluyabilirim.