Pkk ile ilgili hiç bir siteye Türk editörler dokunamıyor. Bunu öncelikle bilmeniz lazım... Yetkiler Amerika tarafından alınmış durumda. Ayrıca Dmoz bir dizindir reklam ve propaganda aracı değil. Bir sitenin dmozda ekli olması editörlerin o sitenin görüşlerini benimsediği anlama gelmez. İlk sayfada KR@LKSK'in de söylediği gibi ABD'nin en büyük düşmanı terör örgütlerinin dahi siteleri yayınlanmakta Dmoz'da. Sizin siteniz ile ilgili de bir sitede eğer 1 tane dahi kaynak belirtilmeksizin yapılmış bir alıntı varsa o site dmoz'a uygun değildir kurallar açıktır. Ben "Allah Büyük" diye site açıyım doldurayım içini c/p sonra dmoz eklemeyince dmoz dinsiz diyim mantıklı mı? Zaten benim sitemin içeriği başka sitelerde var dmoz neden bir de beni eklesin?

Dmoz Türkiye'nin başında PcNet editörü Selim Şumlu vardır. O adamın sayesinde Google, Adsense ve Adwords gibi hizmetler Türkçeye çevrilip Türkiye'ye sokulmuştur ve onun sayesinde bugün burda webmasterlar para kazanıyor . Ama siz sayesinde para kazandığınız adamın başını çektiği bir olaya sayıp sövüyorsunuz.

Böyle webde kınamalar cartlar curtlar facebook sayfalarıyla artislik yapmaya çalışmayın. Madem düşüncelerinizde kararlısınız gidin PcNet dergisine konuşun adamla. Yemez ama böyle bol keseden sallarsınız. İftira atmak kolay erkekseniz sizi Dmoz Türkiye editörü Selim Şumlu ile görüşmeye davet ediyorum...