Montrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet. O Eklenti farklı. Arkadaşın dediğini tam anlamadım fakat sanırım zoint eklentisine onu entegre ediceğini söyledi.
yok yok o eklenti farklı degil arkadaşlar zoint üzerinde oynama yaparak yapıldı o ama kullanmıyorum kullanılmasında pek tavsiye etmiyorum cünki eger forumunuz büyük ise aşırı load sorunu oluyor ben actıgımda en azında böyle oluyor yani söylediginiz şeyler dogru şeyler arkadaşlar bu arada sürekli ping edildigi dogru günde 500 tag eklendiginda dogal olarak 500 kere pingleniyor ama şuana kadar dedigim gibi bi zarar görmedik acıkcası geliştirme konusundada şöyle bir şey düşünümüyor degilim günde eklenen taglar mesela belli bi saatte bi kere kendilerini pinglicekler yani googleye günde bir kere ping gidecek buna dün geceden beri ugrasıyorum ama sonuc alamadım şuana kadar
Montrey sana cvp olarakta farklı datacenterlarda indexler farklılık göstere bilir dogrudur ama 3 -4 forumda aynı şeyleri gözlemliyorum aynı sonuclar aynı 2k lik indexi olan dandik bir forumda indexleri gene 1-1,5 hafta içinde 20k lara cıktı 380 k'nın hepsi konu degil tabi arada tag olarak indexlenen var ne kadar tag olarak indexlenmiş dersen cevap 100k tag var