Sorunlu olduğunuz arkadaşı tanımam etmem fakat r10 da herkesin güncel yaşantısı normal olacak diye bişey yok. Daha 1 ay öncesine kadar forumdan Scorpion diye bi arkadaş Sevgilisini kalbinden bıçaklayıp intahar etmişti. Herkesin başına gelebilecek olaylar. Ben bu durumları yaşasam belki r10 a bile girmem arkadaş hiçdeğilse girip burda olduğunu belli ediyor.
bizde zaten arkadaşın durumu anlayışla karşılıyoruz. ancak bu yukarıda yazdığı son mesajdan sonra 5-6 gün geçti hala cevap alamıyoruz.
kimse alamıyor. onun sorunlarını biliyoruz ancak bizede sorunlar yaşatmakda. sadece ben olsam tabiki bu kadar üzerinde durmam.
hiç değilse bana özel mesajla bilgilendirme yapıp şu tarihde teslim edeceğim dese onuda anlayacağız. hiçbir şekilde takmıyor.