Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Site adresi : kariyeriste.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 200tl
Hemen Al : 700tl
Açık arttırmanın bitişi 18 Ekimdir.
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: Şubat 2009 yayınlandı
Kategori, sitenin içeriği nedir : İş İlanları
Günlük hit sayısı, kaynak link : 100
Domainin yaşı ve Pagerank değeri : 1 yaşında pr 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir : dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: sıfırdan tasarlanıp yazıldı
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: var. iş ilanı sitesi yayınlamak için iş-kur'dan izin alınması gerekiyor.
Siteyi satma sebebim iş-kur'dan izin alamamamdır. Siteyi "iş ilanları" kelimesinde ikinci sayfaya kadar getirmiştim sonra bu izin gerektiği için ilgilenmedim ve hitler düştü. İlk sayfaya çıkarmakta zorluk çekilmez sef-seo güzel bir sistemdir. Tasarım ve kodlaması tamamen bana ait.
Bu siteye izin almak için üniversite mezunu olup özel istihdam bürosu açmanız gerekiyor. Eğer 4 senelik üniversite mezunu olsaydım hiç düşünmeden açmak için elimden geleni yapardım çünkü "iş ilanları" kelimesinde ilk sayfaya çıkartıldığında nasıl bir getirisi olacağını tahmin ediyorsunuzdur.
Sitenin fiyatı çok uçuk demeyin çünkü site sıfırdan tasarlanmış ve kodlanmış hazır bir projedir. Eksikleri vardır. Alan kişi için cüz-i miktarlara eksikleri tamamlayabilirim ve ya tamamlatabilir.
Satılmazsa siteyi suspend edeceğim ve asla satmayacağım. İlgilenen arkadaşlar kaçırmasın. Ayda binlerce dolar getirebilecek bir projedir.