Sosyal imleme sitelerinden gelen trafikle arkadaşların söylediği kazanç imkansız..mümkün değil

o tür sirtelerden gelenlerin tıklama oranı çok az bu bir..

2. cisi benim gibi yüzde 80 trafiğin oralardan ve submit news ya da submit link gibi imkanı olan sitelerden geliyorsa,bir kaç ay sonra benim gibi buysellads.com a kabul edilirsin ve belirlediğin rakamlarla istediğin kadar reklam satabilirsin..ne adsense ile uğraşırsın ne banlanma korkusuyla..

9k civarında trafiğim 1 siteden,diğer bir siteden de 5k civarında ...en güzel kazanç reklam satışıyla oluyor

eğer siten alexa da 50.000 lere gelirse hemen başvur bahsettiğim siteye
bak benim 9klık sitem 45 binlerde diğeri 80 binlerde ..ikisinde toplam 8'er reklam yerim var..toplam 16 reklam..ortalama30-40 dolardan hesap et..

adsensen'i ise sadece havadan gelen para olrak ıvır zıvır masraf olarak gör...tecrübeyle sabit

kısaca tavsiyem link satışı..125*125 banner reklam veren inanılmaz çok..yeterli pr ın ve alexa sıralaman iyi olsun
bahsettiğin hitler devam ederse hangi yöntemi uyguluyosan devam et o yönteme..

ayrıca bir tavsiye...mümkün olduğu kadar büyük sitelere link çıkışı ver..yani bir konu hakkında yazdığın yazı ya da içerik her neyse bir kaç kelimeyle link ver büyük sitelere...daha doğrusu ilgili olan sitelere
burda hemen hemen herkesin yaptığı gibi sadece yüzlerce siteye sakın sitenin linkini ekleme..yok bilmem ne dizinine yok bilmem ne dofollow bloglara durmadan sakın link ekleme

bunların tamamını o kadar yabancı sosyal imleme sitelerinden aldığın hit yüksek diye söylüyorum..

çok detaylı bilgi istersen pm le ulaş bana