Önemli değil hocam herkez yanlış anlayabilir

Size sorum olacak her tag eklendiğinde kendini pinglerse site sandbox 'a düşmezmi günde 3-4 tane ping yeterli. vbseo bile günde 3-4 tane pingi geçirmiyor. Tehlikeli gibi sanki dediğiniz.
vala işin acıgı düşünmedim desem yalan olur ama ben şöyle düşünüyorumki taglar sadece kendini pingliyor tani eklediginiz tag şu sekilde kendini pingliyor tag/asds.html gibisinden ben bu yüzden şuan kadar sandbox!a düşmedigime inanıyorum şuan 3-4 forumda var bu özellik ve hiç birinde bi sorun yaşamadık hatta öyleki bi anda 50 tag ekledigim konular oldu ama hiç bir sorun olmadı ha hiç mi olmucak orasını bilemiyorum ama olmucak diyede bişi yok acıkcası heran olabilirde olmaya bilirde yanlız bu sistemi yaptıgım forumlarda sunu gözledim indexleri müthiş derecede artıyor günde 15-20 konu acılan bir forum siteme yaptım indexleri 1-1,5 hafta içinde 120 binden 500 binlere cıktı bunu söyleye bilirim size sadece .yukarda dediginizde dogru ama ping biraz sakat bi iş işin ucu kacarsa dogru sonuclar vermiyor 3-4 ping bile bence fazla bende kendimce yaptım zaten degerlendirme aşamasında oldumu söyleye bilirim