çok düşündüm bu başlığı açmak için ama kafam o kadar karışık ve canım o kadar sıkkınki, başlığı açıp halimi anlatmam gerek...

geçen sene bu zamanlar yani 2008 eylül-ekim zamanları mezun oldum, lisans mezunuyum, iki yıllık ön lisans halkla ilişkiler ve aöf dikey geçişle dört yıllık işletme lisans bitirdim ve hemen askere gittim 2008 aralıkta, 2009 mayıs ayında terhis oldum geldim sağ-salim, tokat'ın küçük bir ilçesinde ailemle beraber yaşıyorum, iş arıyorum askerden geldiğim günden beri ama yok çok zor bu şartlar altında kaldıki biz merkezde bile değiliz, 4 bilemedin 5 bin nüfuslu bir ilçe... hadi neyse arayış merkezden yana ama o da zor gibi, şimdi önümde iki seçenek var kpss ve büyük şehire gidip orada aramak iş...

bunun yanı sıra web'de tam profesyonel olmamakla beraber yaptığım tasarımlar var ve uğraştığım birkaç proje var... gelecekleri belki parlaktır ama şu an bunu kestirmek pek mümkün değil...

ne önerirsiniz bana? inanın çok bunaldım, her dakika bunu düşünmekten, uykularımın bile tadı yok, belki muhtaç değiliz kimseye şükür aile durumu iyi yani bize yetecek kadar ama nereye kadar ? bu böyle gitmez her zaman hazıra dağ dayanmaz, ne yapmalıyım?