Fatih Terim'in istifası kabul edildi

Fatih Terim'in istifası kabul edildi (Foto: Copyright)Türkiye Futbol Federasyonu A milli takımlar sorumlusu Fatih Terim'in istifasını kabul etti. Futbol Federasyonu başkanı Mahmut Özgener tarafından "kamuoyunu aydınlatmak" amacıyla yapıldığı söylenen yazılı bir açıklamada, Fatih Terim'in kararını televizyondan öğrendiğini, kararın kendisine ait olduğunu ve saygıyla karşılandığını açıkladı.

Futbol Fedearsyonu başkanı Özgener Fatih Terim'in istifa açıklamasına ilişkin olarak yaptığı yazılı duyuruda, biraz da serzeniş dolu ifadelerle, "Müsabaka öncesinde, değerli hocamız Fatih Terim'le de istikrar konusunu sıklıkla konuşmuştuk. Kendisinin müsabaka sonrasında almış olduğu istifa kararını televizyondan öğrendim. Bu karar, Sayın Terim'in kendi kararıdır. Ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım, hocamızın kararını saygıyla karşıladık. Kendisi Milli Takımlarımıza büyük hizmetler vermiştir. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için kendisine çok teşekkür ederiz," dedi.

Böylece, A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in yaklaşık 4 yıl, 4 aylık görev süresi Ermenistan maçı sonrası sona ermiş olacak.

Kaynak