alıntı yaptığım mesaj sizinki değil de ama sanıyorum 1,2,3 diye listeleme yapınca haklı göreceğini düşündünüz insanların sizi o yüzden fırsattan istifade ettiniz.
alıntı yaptığım arkadaş demişti ki; Mustafa Kemal siteleri içerikleri benzeyebilir ve diğer siteleri ekleyeceğinize onları ekleyin, ben de ona cevabın yazdım. Yani yazdığım yorumlar geneldi sizin sitenizle alakalı değildi. Sizin siteniz ilve konu ile alakalı genel yorumumu da burada yapmıştım.
https://www.r10.net/dmoz-sorular-amp-...post1059604853
Forumlarda Alıntı Yapma özelliği bu tip yanlış anlama sonucu ATLAMA ları engellemek için oluşturulmuş ama onu tam kavrayamadığınızı düşünüyorum. Tekrar söylüyorum son mesajım genel, bir önceki size.
Böyle anlamsız bir konuyu ben de daha fazla uzatmak istemeyeceğim için konuyu burada kapatıyorum.
1. 2 3 günlük site değil MustafaKemalAtaturk.biz 6 aylık site
2. arkadaşın ibaresinde eklenmeli gibi bi sözcük yok lafı yanlış çevirmeyin
3. konuda siyaset yapıcak arkadaşlar yorumlarını lütfen esirgesin yorumlarına çok meraklı değiliz
4. herhangi bir yorum yaptığında cevap verilmiycektir kargaşa ortamı oluşturmayalım !
5. Dmoz Zaten Bi Çöplük
6. Atatürk sitesi 6 Aylıkdır ve bu Güne kadar ne Bir Link Satışı ! Nede Bir Reklam Alımı Söz Konusu Olmuştur. (Altaki backlinkler Sponsorun Backlinkleridir.)
7. Burda vurgulamak istediğim sitemi kabul etmediler değildir. iyi anlayın konuyu
8. ve Atatürk ün bir Sözü ● Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır. Mustafa Kemal Atatürk
9. Atatürk ün Üzerinden Para Kazanmak Milli Değeri Ayaklar Altına Almaktır!