NEFRIT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dmoz diyince aklıma hep domuz gelmiştir,,, Konuyu açan üyenin sitesi eklenmemiş ana konu bu eklenmemesi konusunda ise;
1- Dmoz Türkiye editörleri linkleri para ile ekliyor
2- Dmoz Türkiye editörleri Çevrelerinde tanıdıkları insanlar dışında Başka birilerinin editör olmasını istemiyor ve kabul etmiyorlar
3- Dmoz Türkiye editörleri kendi sitelerine rakip gördükleri sitelerin linklerini eklemiyorlar
Yani iş tamamen dmoz un editörülerinde bitiyor, ben bile kendi sitemi dmozdaki bir tanıdık vasıtası ile eklettim yani dmozaki olayı bilen bilir.
Öte yandan Yok P*** sitesi yok T*** sitesi, "yuh yani" bu siteleri savunanlara ve konuyu açan kişiye senin siteni inceledim zaten dmoza girmezdi diyenlere ...
Sonuçda Atatürk sitesi, kısacası bir insanın hayatı, sitede özgün içerik olmayabilir, atatürkün hayatı, girdiği savaşlar, imzaladığı anlaşmalar bunlar hemen hemen her yerde aynıdır, ÇÜNKİ BU BİLGİLER DEĞİŞTİRİLEMEZ, belki yorum farkı olur ayrı konu, ama öyle bir siteye özgün içerik değil ondan eklenmemiştir demek cehaletten başka hiç bişey değildir.
Adam doğru söylüyor dandirik - pundirik P*** siteleri bile eklenirken ATATÜRK sitesinin eklenmemesi tamamiyle editörlerin **** liğidir.
siz diyorsunuz ki her Atatürk sitesi eklenebilir zaten içerikler benzerdir ve Atatürk siteleri değerlidir.. O zaman hepimiz Atatürk sitesi açalım sonra da DMOZ kayıtlı linkler satalım diye bir mantık oluşmaz mı ? Kaldı ki DMOZ bir ülke ya da okul sitesi değildir. yani DMOZ için kişiler ve siteler fark etmez, fark etmemelidir. Atatürk siteleri için kriterler neyse Edison siteleri için de aynı olmalıdır. Sırf Atatürk sitesi diye bazı kuralları göz ardı edip müsamaa gösterirsek DMOZ çöplüğe dönmez mi ? not: ilgili kategorinin editörü ben değilim.