Site adresi : pm isteyiniz..(saldırı ihtimalinden dolayı vermiyorum..yöneticiler anlayış gösterirse sevinirim) + herkese pm gönderilmeyecektir.
Site için istenen fiyat 6000 TL (pazarlık yoktur tek fiyat zaten sitenin gelirine ve kalitesine göre uygun bir fiyat yazdım)
Sitenin aylık getirisi: 750-800 TL arası adsense - 250-300 TL link geliri..Toplamda 1000 TL gelir..
Sitenin açılış tarihi: şubat 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: Yazın 15-18k arasıydı..okullar açıldıktan sonra 9-12k arası değişiyor..
Pagerank değeri: PR3
Alexa : 170K
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik..
Hosting dahil midir: Dahil değil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: onarcade
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Eklemek istediklerim
adsense temmuz 513$ >>>> 378$ (benim adsense hesabında) + 135$ (kuzenin adsense hesabında)
adsense ağustos 576$
adsense eylül 548$

Ekim ayında ise günlük 15-16$ gelmekte..

site bir anahtar kelimede 1. bu kelimeden güzel hit geliyor..bu kelimenin .com .net .org adresleri de bizde..biz bu com net org ile çok uğraşamadık..ilk sayfaya geldiler com ve net ancak ilk 4 te şu anda satışta olan site + com net org olursa güzel gelirler elde edilebilir..

eğer bunları da almak isterseniz düşündüğüm fiyat 7000 TL dir..bu anahtar kelimeyi burada söylemeye niyetim yok takdir edersiniz ki..en son alıcıyla anlaşırız, site satılma safhasına gelir orda görürsünüz domainleri..