sever2k7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım benim Atatürk'le ilgili sitem yok.Önce iyi okuyun sonra yorum yapın.Benim derdim şahinler denen şerefsizle.Bu herif 1 numaralı pkklı ve orda editör ki yaptıklarını görüyoruz.Bunları gördükten sonra zaten dmoz'a sitemi yollamayı bıraktım.Siz destek çıkın bu çıkışlarınızla aferin size.Dmoz'da listelenmiş olabilirsiniz ama bu haysiyetsizin yaptıklarını nasıl kabulleniyorsunuz aklım almıyo.Biz nasıl bi toplum olduk böyle?Kanıma dokunuyo bu şerefsizin yaptıkları.Derdim eklenmek değil orda pkk sitelerinin listelenmesi...
Keni çıkarlarınız uğruna şahinler denen şerefsizin yaptıklarına göz yumuyosunuz.Konusmaya sıra geldimi mangalda kül bırakmıyosunuz ama.
Bu hassasiyetimden ötürü Filozof - rep vermiş.Yazık sana ne diyim
Burası katıldığın ilk forum sanırım senin yazdığın bir yazıyı alıntılamadıysam sana yazmamışımdır alıntıladığın yazıyı.Önce forum kullanmayı öğren.
Şahinler midir nedir.Onu bunu tanımam yazdığım yazıyı bu konunun ilk mesajını okuyup ondan sonra oku.
konuyu açan arkadaş demiş ki.benim sitemi kabul etmediler.şikeyt edecem devlet kanalıyla kapattıracam a getirmiş lafı.Benim yazdıklarım onadır.
Yazdıklarımda seni muhatap aldığımı nerden çıkardın?
bu arada yoksa multi hesapmısın konuyu açanla aynı kişimisiniz?