akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen şuan kendi siteni kabul etmedikleri için mi kızdın yoksa pkk lı site listeledikleri için mi?
sen gidip siteni oraya eklemek için başvuru yaparken "Ben pkk lı sitenin olduğu yerde sitemi listeletmem" demedin değil mi?
Siten giremedi diye olayı başka mecralarda değerlendiriyorsun.Ve bir tanımın var biz Kemalistler olayı hemen siyasi alt yapıya dökmüşsün.
Atatürkle ilgi sitende Atatürk ile alakasız şeylerde var.Adam gibi Atattürk ü anlatan özgün bir site yap sonra değerlendir.İşin içine forum girdimi zaten dmoz a girmek dert.
Ama Dmoz beni kabul etmiyorsa yasaklansın anlayışı hastalıklı bir bakış açısı.Önce bundan kurtul.
Dmoz u bugün yasaklasalar kaybeden türk siteleri olacak başkası değil.
Arkadaşım benim Atatürk'le ilgili sitem yok.Önce iyi okuyun sonra yorum yapın.Benim derdim şahinler denen şerefsizle.Bu herif 1 numaralı pkklı ve orda editör ki yaptıklarını görüyoruz.Bunları gördükten sonra zaten dmoz'a sitemi yollamayı bıraktım.Siz destek çıkın bu çıkışlarınızla aferin size.Dmoz'da listelenmiş olabilirsiniz ama bu haysiyetsizin yaptıklarını nasıl kabulleniyorsunuz aklım almıyo.Biz nasıl bi toplum olduk böyle?Kanıma dokunuyo bu şerefsizin yaptıkları.Derdim eklenmek değil orda pkk sitelerinin listelenmesi...
Keni çıkarlarınız uğruna şahinler denen şerefsizin yaptıklarına göz yumuyosunuz.Konusmaya sıra geldimi mangalda kül bırakmıyosunuz ama.

Bu hassasiyetimden ötürü Filozof - rep vermiş.Yazık sana ne diyim