inforesim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar Atatürk Sitemi Dmoz a Kayıt Ettirmek için Başvurmuştum. Aldığım Cevap ise Özgün Olmadığını Söylediler. Bu Cevap beni Hiç Tatmin Etmedi ve Buradan Dmoz Yöneticilerine 2 Çift Lafım var. Siz Dmoz a Sadece Bebek Öldüren Mehmet e Kurşun Sıkanları Kabul Edin Onların Yandaşlarını Kabul Edin !
İşte Dmoz daki Pkk Siteleri : Open Directory - Search Results
Fazla Söze Gerek Yok Kimin ne Mal Olduğu Belli ! (Atatürk Sitesini Merak Edenler İmzadaki Sitedir.) Biz Kemalistler Olduğumuz Sürece Asla Atatürk ü Unutturmayacağız !
Yakında Bir Kampanya Başlatıcam ve Dmoz u Devlet in Şikayet Etme Sitesi Aracılığı İle Şikayet Ettiriceğim Bu Kampanyaya Facebook daki 60 Bin Hayranlı Atatürk Sayfamı ve r10 un da Desteklerini Bekliyor Olucam ! Bekleyin Çok YAkında !

cok güzel ve anliyana anlamli bi konu acmissin eline saglik,Türk olarak destekliyoruz.