Ben dmozda ekliyim, ama Mustafa Kemal ATATÜRK sitesi eklenmiyorsa, bir kaç kişi burada sanal menfaat uğruna özgün içerik vs diye saçmalıyorsa bu canımı sıkar, Öcalanı övücü en az 20 tane site size sayabilirim. Aşağıda Ksk arkadaşımada cvp yazdım evet Usema Bin Ladin siteleri var ama şahsı övücü veya propaganda yapan siteler değil bunlar, faaliyetleri ve biyografisi hakkında içerik var. Bizim sitelerin hepsinde pkk isimli terör örgütü ve apo isimli bebek katili bölücübaşı övülüyor. Ama malasef, daha benim o arkadaşımıza yazdığımız cevabı okumadan direkt konu yazıp haklı görenler var.
Malasef bazı kişileri burda istediğimiz kadar yırtınsakta değiştiremeyiz, değişmiyeceklerdir. Onlar için internet sitesi daha önemlidir, Ülkemizin ve Milletimizin aşağılanması, dalga geçilmesi... Onların umrunda değildir, Müzik bölümüne
www.dozaciwanan.com isimli Türk Milletine hakaret edilen, askerlerimize leş tabiri kullanılan sitenin listelenmesi, yada Terör örgütü bölümünde terör örgütünün yaptığı hainlikleri anlatacak site yerine Tutsak edilemeyen Irmak Öcalan başlığı ile aponun övülmesi..
Umurlarında değildir, olmayacaktırda.. Boşuna nefesimizi tüketmeyelim.