Emrearici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçmalamayı bırakın. O adam atatürkü nerden tanısın ? Tanıyor diyorsan da, ırk farkı vs vs. gözettiklerini sanmıyorum. Güncel yap, özgün yap, müzik vs koyma sitene seninkinide alsınlar. Yada gel çekemiyorum diye konu aç. Atıp tutma.
Sen rahat ol kimse pkk lıların sitesini çekememezlik yapmaz burada.Çekilemeyecek onca site varken köpeklerin sitesimi kaldı çekilemeyecek.Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun saçma sapan konuşup lafınızın nereye gittiğini bilip bilmeden ses çıkarmayın.
Al sana DMOZ denen aşağılık siteye ekli bir pkk denilen aşağılık sürüsünün sohbet odası gir bak bakalım neler konuşuyorlar.
http://dengeazadiye.com/chat/index.php
Ben bir TÜRK üm ve kanıma dokundu, açılım bilmem ne cart curt yaşasın halkların kardeşliği deniyor ama küfür etmeden bile bişey söyleyince uzaklaştırılıyoruz.Neyse konu fazla ilerledi.Ezik kompleksi olan insanların sitesini çekememezlik kimse yapmaz, o yüzden de kimsenin atıp tuttuğu yok.Yorum yapaken TÜRKİYE de yaşadığınızı Karşınızdaki insanın TÜRK olabileceğini ve TÜRK sitesinde olduğunuzu unutmayın derim.Bir dmoz konusundan buralara gelindiyse de bu söylemlerimiz boşuna değildir altında bişey vardır.Çok abarttın diyerek kestirip atmayın derim, iyi forumlar..