Alışverişim olmadı fakat forumdan takip ettiğim kadarıyla sağlam firmalardan. Müşterisi olmadığım halde msnden hızlı bi şekilde yardım ediyor takıldığım yerlerde.
Çok teşekkür ederiz yorumunuz için. Yardımcı olmak için müşterimiz olmanız gerekmez. Yardım içten gelen maddiyata bağlı olmayan bir şey olmalı zaten.
Sizlerle hiç çalışmadım ama etraftan duyduklarıma göre ve sizi r10 da gördüklerim kadarıyla gerçekten işinize önem veriyor ve işinizi piyasada en iyi yapanlardan biri olmaya hak kazanıyorsunuz
Biz bu işe girerken ve öncesinde de ekip arkadaşlarımız ile bir çok projeye imza attık. Ve bu projeler bir çok kişinin faydasına olmuştur. Piyasada işini kötü yapan, iyi yapan diye ayırırsak bir çok örnek çıkacaktır. Bu çerçevede konuşursak, işini iyi yapan firmalar arasında görülmek bizi gerçekten sevindiriyor.
Hiç alışverişim, konuşmuşluğum olmadı ancak SAĞLAM bir firmaya benziyorsunuz. Zaten Sizi öven bu kadar insandan belli oluyor.
Başarılar Dilerim.
Teşekkür ederiz. Düzen , özen , kalite ve saygı çerçevesinde ilerleyen tüm organizasyonlar meyvesini elbet verir.
Zed Teknolojiyi nasıl bilirim. kendimin bir alışverişi olmadı ancak. arkadaşım memlundu. Zaten Aytaç bey ilede sürekli msnden sohbet ediyoruz.
Sizede çok teşekkür ederim. Arkadaşınıza da selamlar.. İyi Çalışmalar
Aytaç Engin
Zed Teknoloji