KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu Türkiye`ye karşı birşey olarak görmeyin.
Open Directory - Society: Issues: Terrorism: Terrorist Organizations: Al-Qaida
Open Directory - Society: Issues: Terrorism: Terrorist Organizations: Al-Qaida: Osama bin Laden
Open Directory - Society: Issues: Terrorism: Terrorist Organizations: Al-Jihad: Ayman Al-Zawahiri
Yani Amerikanın en büyük düşmanlarından biri olan El kaide ile ilgili bir bölüm bile var. Hatta Usame bin ladine ait kategori bile var. Üstteki linklerde verdim onlarıda. Pkkdan rahatsız olmamız kadar doğal birşey yok fakat anlatmak istediğim bu Türkiye`ye özgü bir durum değil
Bir örnek daha
Open Directory - World: Español: Sociedad: Problemáticas: Terrorismo: Organizaciones terroristas: ETA - Euskadi ta askatasuna
Ekleme : Önerin nedir diye soran arkadaşlar olursa benim önerim pkk konusunda gerçekleri anlatan siteler hazırlayıp Open Directory - World: Türkçe: Toplum: Sorunlar: Terörizm: Terör Örgütleri: PKK - KADEK kategorisine önermenizi öneririm. Eklenmez falan diye düşünmeyin. Bu konuyla ilgili gerçekten düzgün siteler, bu olay hakkında gerçekleri anlatan siteler yok denecek kadar az. pkknın yaptığı katliamları, saldırıları ve buna benzer şeyleri anlatan siteler yapmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Youtube örneğindeki gibi olacak yoksa. Youtube kapanacak fakat youtube a eklenen Atatürk ve Türklük ile ilgili hakaret içeren videoları tüm dünya görecek yanlız biz göremeyeceğiz. Bu yüzden bu tarz durumlarda hadi kapattıralım mantığı yerine karşı atağa geçmek en mantıklısı olur
Sitelerin bir kısmını inceledim, adı üstünde terörist organizasyon diye geçiyor ve bir tane Usame Bin Ladin propagandası yapan web sitesi göremedim, Usema Bin Ladinin biyografileri, terör faliyetleri anlatılıyor..
Bizim pkk bölümünde iste ÖZGÜR EDİLEMEYEN TUTSAK ÖNDER APO girişli siteler bulunuyor, pkk propagandası yapılıyor.

Sitenin adreside bu inanmayan baksın.

http://www.abdullah-ocalan.com/

netsatis kardeşim kabul ederlerse dmoza deniyelim şansımızı, ama Müzik bölümüne Türk Milletine hertürlü küfürün bulunduğu www.dozaciwanan.com sitesini gizleyen dmozdan pek ümit göremiyorum.