kamil koç un tüm araçları kendine ait değil 3 cü şahısların araçlarınıda filoya katıyorlar dolayısı ile hala 403 lerle hizme veriyor bazı otobüsleri
bu devirde hala 403 !
bi tek rahat hat ları iyi gerisi hikaye!
nülüfer in ise tüm araçları travego ve kendisinin. hepsinde deri rahat koltuk + her koltukta kişiye özel tv + özel menü vs var.
anodolu nun yemek hizmetleri iyi. mola yerine varmadan özel yemek siparişlerinize hostese söylüyorsunuz mola yerinde siparişiniz hazır oluyor.
tabi kısıtlı yere gidiyor ve sadece 2 mola tesisleri var.
pamuk kale nin bazı otobüsleri ve bazı hostesleri iyi bazılarında ise tamamen müşteri düşmanı insanlar çalışıyor.
süha turizm= buda her yere çalışmıyor.
ama otobüsleri ve hizmetleri iyi. bayan hostesler çalışıyor daha güler yüzlü
kent turizm= bir zamanların kaliteli firmalarından ancak şuan şirketleri maddi olarak zor durumda nerde dandik otobüs varsa bunlarda sakın binmeyin.
seç turizm= gaziantep merkezli firma
antepe gideceksem kesin buna binerim. hizmetleri fena değil doğu firmalarından iyi
has turizm= tamamen şansınıza kalmış. iyi bir otobüs, iyi bir hostes ve efendi yolculara denk gelirseniz iyi
öyle yolcular biniyorki bu firmaya düşünün bi tencere dolma, bi tencere çorba, bi tencere bilmem ne tencere tencere yemekler le biniyorlar. otobüste yiyorlar kokudan geçilmiyor. ayrıca otobüste osuran osurana
metro turizm= en çok otobüs var diye hava yapıyorlar. ama otobüslerin çoğu dandik 403 ler. ve servis hostesleri şöförleri vs hepsi ahlakı dar sinirli insanlar. dayak atmaya bile kalkarlar yolculara. bi kola yada kek ikram etmek istemzler yol boyu sadece 1 defa servis yaparlar ondada verirken nerdeyse yüzlerinden size küfür ettiklerini düşünürsünüz. ben asla bu firmaya binmek istemiyorum. sadece çok mecbursam başkada bir firma yoksa ogün binerim. yoksa binmem
not: hayatım otobüslerde ve uçaklarda geçiyor. her ayın 15 günü yollarda geçiyor şehir şehir. bu sebepten binlerce defa dan fazla otobüslere binmişliğim var.
tercübelerimi yazdım. özelikle sormak istediğiniz firma varsa sorun yazayım.