Olay ziyaretçinin içeriği beğenip beğenmemesi değil Google'ın beğenmesi.50 kelimelik makaleyi herkes yazar, önemli olan 50 kelimelik makaleyi 400 makaleye çıkarmak zaten.Google bakmaz gelen ziyaretçi ne kadar kalmış ne kadar okumuş onun için önemli olan içeriktir, ben yanlış olduğunu düşünüyorum bu konunun.
Siz ziyaretçi bir daha o siteye girmez demişsiniz, zaten girmesinin önemi yokki, Türkiye'de binlerce, onbinlerce site var giren kişi siteyi aklına kaydedip bir daha girmesi çok zor, eğer ekolay.net mynet.com gibi bir site değilse, normal ziyaretçinin hiç bir değeri yoktur, sitenize 2000 kişi girmişse bunlardan max. 50 60 'ı bir daha arama yapmadan girer,ki forum ise.
Google Optimizasyon adına yanlış buldum makaleyi, Google her zaman yüksek kelimeli kalitesi yüksek makaleleri daha üst sıralarda tutar.
900 kelimelik bir makaleyle 100 kelimelik bir makalenin aynı değerde olduğunumu düşünüyorsunuz ?
Çok yanılıyorsunuz.
Kimse alınmasın ziyaretçinin memnun olup olmaması benim için hiçde önemli değil, benim için gelirlerimi etkilemesi önemli.
Siz sitenizi sürekli geliştirmeye çalışacaksınız google bunu sever, yerinde duran siteyi sevmez, güncel siteleri sever, sadece makale değil, kendini yenileyen değişiklikler uygulayan siteyi sever.
Google optimizasyon dediğimiz sadece konu makale değildir, sitenin tamamıdır.
Ayrıca 100 kelimelik bir makalenin kısa olması ve o konuda gerekli bilgileri sağlayacağına inanmıyorum, siteye giren kullanıcı 30 saniye okuduktan sonra gerekli konu hakkında bilgiyi az bulup, başka sitelere yönlenecektir, dediğim gibi 50 100 kelimelik konu hakkında herkes yazabilir bilgilerini, önemli olan herkesin değinemediği türden o konuya değinmek bütün yönleriyle ele almak böylece ziyaretçinizi daha memnun edebilirsiniz.