Reselde istediğim Özellikler;

IP Adresi: 10 Adet
Web Alanı: 20 GB
Trafik: 80 GB
Radyo izni
Bnc izni
Cycl Bot izni
Sub Domain: Limitsiz
E-Mail: Limitsiz
Database: Limitsiz
PHP - CGI - Perl - HTML - MySQL Desteklemesi gerekmektedir
Alan Adıma Özel DNS
Kontrol Paneli: cPanel/WHM
SSH / FTP Erişimi
Oto Kurulum Sistemi
DDOS Koruması Kesinlikle Olmalı.

Yapabileceğim Ödeme 50 TL.

Arkadaşlar isteklerime cvp verebilecek irc reseller alınacaktır ip saşıtı ticaret v.s kesinlikle yapmıyorum kendi irc mi kurup web sitelerimi barındırmak üzere resel aramaktayım reselde kesinlikle illegal içerik barındırmam. 1 irc ve 1 radyoyu ilk kurulumda Kurup Teslim Edecek Resel Aldıgım Firma, Resellerde Destek Yok Ama Bana Destek Verebilecek Firmalar Yazsın Lütfen ( Çünkü Ticaret Yapmıyorum ) Şahsıma Kullanmaktayım.

Reselde 1 irc, 1, radyo 2 ip Kullanılacak. Diğer Kullanımlar 8 Alt Domainden İbarettir.

Resmi Firmalar ve Referans Verebilecek Firmalar Tercihimdir. ( ist içi olursa tercihim ondan yanadır.)

Destek Eleman Sayınız En Az 3 Kişi Olmalı.

Msn, Sabit Telefon ve Cep Telefonuna Olmalı ve Aradığımda Ulaşılır Olmalı.

Yazdığım Vasıflara Uyan Arkadaşın Destek Hizmetini 3 - 5 Gün İzledikten Sonra istediğim Performansı Görebilirsem Anlaşma Sağlanacaktır. Gereksiz Yere Sadece ilk Ay Satış Yapıp 3 Kuruş İçin Hasiyetini Ayaklar Altına Aldıracak Şahışlar Kesinlikle Yazmayınız.

Çalıştığım Firmayla Herhangi Bir Sorunum Yok Şubat Ayından Bu Yana Çalışmaktayım Ama Sürekli Kesinti Olması Verdiğim Emeğin Karşılığını Yok Etmektedir. Buna istinaden Makinesi Sık Sık Kesinti Yapanlar Benide Mağdur Etmeyin Kendinizde.. Konu 20 ekim 2009 Tarihine Kadar Günceldir.