Hayat dersi mi bu sadece gerçekten?
Bunu bir çocuk okusa aaaa demek böyle böyleymiş ne okuyup uğraşacağım der, kolay yoldan para kazanmaya kalkar.
Bu yazı okuyan 9/10un aklını karıştırabilecek derecede uç yazılmış bir yazıdır.
Kolaydan kazanmaya çalışan insan ufak şeylerle başlar, sonra en pis işlere kadar uzar gider.
Ve hazin son su testisi su yolunda olayı olur.
Abartı da abartı.
Hangi mühendis hangi doktor ayda 1000 tlye talim ediyor?
Birçok öğretmen bile (geçici sözleşmeli felanlar dışında) 1200 tl ve üzeri maaş alıyor.
Bir kere okumak cehaleti alır.
Trilyoner olsam arkamdan konuşmayı bile bilmiyor ne biçim adam diyeceklerse neye?
Bazı şeyler sadece madden ölçülmez.
Kültür bilgi seviye bunlar trilyonlarla ölçülemeyecek şeyler.
Sen kalkıp da bir dilenciyle burda okuyan adamları kıyaslarsan kınarım seni.
Bu yazılar toplumu kolaycılığa biraz daha itiyor. Abartı ile ironi ile toplumu hak olmayan doğru olmayan yollara itmemelisiniz.
Bir yazıyı paylaşırken binlerce kez düşünmelisiniz.
Şu devirdeki bir kagıt parçası olarak adlandırmış oldugumuz 'PARA' bir çok şeyi elde edilebiliniyor bana göre tek bir şey elde edilmez oda saglık diger kalan herşey için şimdiki devirde türkiye şartlarında sen degil para konuşuyor diyebilirim.
Örnek vermek gerekirse bir kızı çok seversin ama zamanında egitim almamışsın işin yoktur ailesi buna razı gelmez vermez paran vardır saglıklısında ama egitim almamışsındır aile bunun parası var rahat ettirir gibisinden hemen kızını verir.
Anlatmak istedigim yani veysel bey siz ne kadarda egitimin önemini anlatırsanız anlatın şu anki devire göre para egitimin önüne geçmiş durumdadır kimse bunada itiraz edemez.
Saygılarımla.