arkadaşlar konu baltalamak istemem fakat bu firmanın şöyle bir gerçeği var.Şu an r10 da alınabilecek en son VPS firması bu.Fiyatın uygun olduguna bakmayın.Vardır ucuzun bi şeyi..
He sorcaksınız bana ne yaptı bunlar?
*Upload-download işine merak sarmıştım.Cebimde kalan son parayla 1 VPS alayım dedim.Neyse baktım en uygun bu ilkbak çıktı(ucuzdu açıkcası) Vps i aldıgım ilk günden beri sorun üstüne sorun sorun sorun....1 saat açık kalsa akşama kadar kapalı kalıyodu.Msn den sürekli vps te sorun oldugu söylüyodum.2 hafta kullanmaya çalıştım.Artık sorun oldugunu söylemekten dilimde tüy bitti..hep aynı cevaplar 'birazdan bakım' v.s....Sonra bunların Almanya İ7 işlemcili sunucusu varmış.Seni oraya geçireyim dedi.Ben de olur dedim sorunsuz olcak ya....Ben anlaştıgımda 100 mbit hat üzerine anlaşmıştım.Ki 100 mbit kullanıyodum.İ7 ye geçince 10 mbit hat verdiler..Bi de alay eder gibi 100 mbit çıkartcaz diyip duruyodu.Ben de 2. haftanın sonunda bu firmaya yol verdim..Naparsanız yapın dedim.VPS sizin olsun.
Zaten Google dan ve r10 dan ilkbak diye aratın.Yorumları gördükten sonra anlarsınız..Ben araştırmadan girdim pişman oldum..Selametle..