Bir art niyetim yok; referansım olsun diye bana özel mesajla ulaşan ilk 5 kişiye birer tanıtım sitesi yapacağım.
Şimdiden yapacağım şeyi söyleyeyim; sonra büyük bir şey sanılmasın
1. Siteler 10 sayfayı aşmayacaktır.
2. WordPress kurulacak; uygun ve kaliteli bir tema yerleştirildikten sonra tema düzenlenecektir. (Bir-iki de eklenti kurulacaktır; site Google'a falan kaydettirilecektir.)
3. Sitenin bir iletişim formu bulunacaktır. İsteğe göre bir de firmanın adresi harita şeklinde koyulabilir.
4. ALAN ADI VE BARINDIRMA MASRAFLARI SİTEYİ YAPTIRANA AİTTİR. Ben sadece siteyi yapacağım yani.
5. Siteye konacak her türlü içerik, siteyi yaptırmak isteyen kişi tarafından verilmelidir. Firmanızın bilgilerini ben doğaçlama yazmak istemem yani .
6. Her türlü bilgiye, belgeye ve görsele erişimim sağlanırsa (diğer bir deyişle gereken her bilgi gönderilirse) sitenin yapımı 1 haftayı bulmaz. Aslında bulabilir de; 5 site birden yapma ihtimalimi göz önünde bulundurursak birkaç gün daha uzayabilir. 10 gün diyelim.
7. Sitelerin alt kısımlarındaki dipnot tarzı bölümlerde (footer) şirket bilgilerinin yanında bir de benim ismim, portfolyo siteme bağlantı verilecek şekilde konacaktır. (... Webmaster: Barış ÜNVER gibi)
Özetle; sitesi olmayan ufak şirketlere ufak tanıtım siteleri yapılacaktır. (Maksat firmanın internette broşür niyetine bir tanıtım sitesi olsun.) Şartlar uygunsa özel mesajla veya Beyn'in İletişim sayfasından bana ulaşabilirsiniz. Beyn'den ulaşsanız daha çok hoşuma gider, R10'un özel mesajlarına bakmayı unutabiliyorum.