kocaxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scriptti satacağın zaman daha reklamını yapmadan satıyorum dedin. benimde koşulum 5000 üye yaptıgında para kazanamazsan ödemeni geri yaparım dedim. hiç siteye reklam ve üye getirmedin denemeni yapmadın. Açıkca kullanıpta 1 kişi bu parayı çıkaramamazlık etmedi. ama sen denemeden satmak istedin. belki scripttide sattın. 1 lisans hakkı ömür boyu var ve dosyaları sende onun. 5000 üye yaptıgında cıkarmamış olsaydın 1 tane lisans bedavaya gelicek ve paranı geri atacaktım. ama daha aldıgın gibi üyesiz duruyor geri iade edersem bedavaya script elinde kalmış olacak. bir düşün istersen daha kullanılmamış lisanslı scripttin var üye getirmedin ve satıyorsun. ben ücreti ödesem scriptti istediğin gibi bir yerde kullanabileceksin. ama 5000 üyen olsun ve paranı cıkaramamış ol 2 katıyla geri vericem. sizin gibi bir madur daha var siteyi aldı ve 100 üye bile bulamadı. para kazandırmıyor iade ediyorum dedi. Şimdi burada suç bende olamaz ki ? lisans kuruldu ve iade isteniyor deneme yapılmadı para cıkarılmıyor dendi.
Konuşurken olayın boyutu böyle değildi ona bakarsan inbox dı mailler mailler sayesinde reklam yapılacaktı vs. senle konuşup girmişdim bu işe ne kadar tereddüt ettiğimi biliyosun. bana geri ödemeyi yapıyorum dedin hatta konuşma sırasında "5000 üye çıkartığ geri ödeme alanda oldu 5000 üye çıkarmadan geri ödeme alanda oldu" dediğini dün gibi hatırlıyorum. Peki sana geri ödeme vs muhabbeti,lerini açmadan önce engelledin sen beni scripti satan adam teknik destek alamıyosam geri ödeme istemem normal dğeilmi ortada birşey yok engelliyorsun beni.