AgLaMaZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama öncelikli olarak insanın kendisi olması gerekli. Eger ki kendisi olmazsa o begeni veya arkadaşlık bir yere kadar sürebilir. İnsan kendini fazla kasmaması gerekir bu konuda İLLADA beğendiriceğim gibi.
sen nasıl evden çıkarken saçını soldan sağa yatırıyorsan veya ortadan ayırıyorsan ben yukarı dikiyorum. Sen nasıl sakalını topsakal kesiyorsan ben çiziyorum. Sen nasıl aksesuar olarak kolye, saat vs takıyorsan ben küpe takıyorum. Sen nasıl giyim tarzı olarak pantolon gömleği tercih ediyorsan ben spor giyimi tercih ediyorum. Herkesin kendi yaşam biçimidir. Kimsenin kimseye bu şekilde karışma, bu şekilde yorum yapma hakkı yoktur. Ben hayatımda kimseyi tipi, karekteri için yargılamadım, yargılama hakkımda yok zaten. Dolayısıyla kimsede beni yargılayamaz, benim hakkımda yorum yapamaz. Ha ne olur, normal bir şekilde gelirsin tavsiyede bulunursun bak kardeşim böyle böyle dersin okey derim. Ama üstteki gibi seviyesizce, yaşına/yerine yakışmayan mesajlar atarsan nufüs değil beyin yaşını göstermiş olursun.