Ben sanal kredi kartı ile denedim şuanda reklamım onay bekliyor fakat kredi kartı bilgilerini girip sipariş ver tıklayınca kırmızı arkaplanlı kuponunuz geçersiz veya süresi dolmuş gibi bir uyarı aldım...Ancak faturalar-fon kaynakları kısmında eklediğim kredi kartı görünüyor fakat kupon gözükmüyor..Kupon Kodu Gir bölümünden kupon kodunu tekrar giriyorum yine geçerli değildir diyor...Bu konuda bilginiz var mı...Bu olay beni şüphelendirdi bence bu site ile facebook ortak çalışıyor amaçlarıda reklam müşterisi çekmek veya kartlardan etkinleştirme ücreti çekmek.
Reklamları yayından kaldırın öncelikle. Kupon aktif olmadığı için reklam giderleri, kredi kartı hesabınıza tahakkuk edilecek.
Kupon kodu geçersizliğine gelince, şuana kadar 3 aktif reklam yayınladım, fakat 3 tanesinde de kupon kodu geçersiz dedi.
Tam sebebini çözemedik arkadaşlar ile, 2 ihtimal var, birinincisi kullanılmış kupon kodu denk geliyor, diğeri ise daha önce aynı bilgisayardan bir kupon kullanılmışsa tarayıcı, cookie gibi bir bilgiden bunu çekip geçersiz kılıyor.
Ayrıca şuan için yeni kod alıp hesabınızda girmek isteseniz dahi kabul etmeyecektir. Çunku yeni kayıt esnasında geçerli olmak üzere kupon kodu veriyor.