4-5k hitli forum sitem var, bu forumun işleri için yönetici adminlere ihtiyacım var, forumun yönetimi gayet iyiydi ama şu an çoğu askere gitti, kimisi üniversiteyi kazandı bıraktı kimisi ayrıldı yani forumla ilgilenen toplam 6-7 kişi ancak var ve yetmiyor çünkü sitemiz güncel olmak zorunda aksi taktirde hitler düşüyor forum işlerinde benimde hem okul hemde diğer sitelerimden dolayı siteyle ilgilenecek pek vaktim yok günde 1 saat anca giriyorum mesajları kontrol edip 5-6 içerik ekliyorum ancak.
Forumun tüm giderleri tarafımızca karşılanmıştır, domain ve host problemi kesinlikle yoktur, kendi sunucumuz mevcut zaten.

Daha önce forum yönetmiş vBulletinden anlayan, çevresi geniş en azından boş bölümlere 3-4 moderatör bulacak kadar olan arkadaşları bekliyorum.

Bu işi 2 kişide yapabilir veya kendine güvenen kadrosu çevresi geniş ben tek başımada forumu aktif güncel tutarım diyen varsada olabilir.

Siteye admin olacak yönetecek arkadaşlara iki teklifim var.

1. Sitede bir tek adsense reklamları koyuyorum eğer kendisi reklamlarını yayınlayıp gelir elde edebilir. (*****, popup v.s reklamlar hariç )
  2. Sitenin adsense gelirinden belli bir miktar pay alabilir (%30 v.s gibi)

Sitemiz 3.5 yıllık 50 binin üzerinde üyesi 100binin üzerinde konusu olan bir sitedir bu yüzden herkesin başvurusu kabul olmayabilir.

Başvuru şartlarımız kısaca.

• 18 Yaş üzeri olma ( 1991 doğumlular en az )
  • r10.net platformunda 500 mesajı bulunması
  • r10.net platformunda +5 itradesi olması.
Bu kriterler neticesinde pm isteyip siteyle ilgili bilgileri almak isteyen olursa beklerim.