beyler,
yazması yasak nedeni alanların birçoğu firma zaten. 500 tl yi öyle herkes cıkaramaz. hadi firma olmayıpta alanlar cıktı. aldım memnunum v.s. yazmasını istemiyorum zaten memnun olmasa birtanesi cıkar gelir memnun değilim -trade şudur budur olay başlatır. yazmasını istemiyorum çünkü sanal posuda ben veriyorum biri açıkcası yüksek ciro ceker ona % kesintisi az uygulanır biri az ciro ceker ona cok uygulanır. yani neden bu kadar uzatıyorsunuz önerilerini istiyorsunuz ? geri ödeme garantimde var.
ayrıca tek domaine lisans verdiğim doğru. atıyorum gitti xxx.com un sahibi paylaştı scriptti. xxx.com dan sonra nereye kurulduysa o dosyalardan arkadaşlık sitesi o site acık olur diğer xxx.com da site komple havaya ucar. neden bir alan kişi bir başkasına versinde arkadaşlık sitesi kapansın ? lisans sistemi gayet hoş işler ve kesinlikle w areze bu yüzden düşmez. eğer düşürecek birisi varsa 500 tl sini gözden cıkarmış ve bir kişiye o scriptti bedavaya verebilir anlamını taşıyor. Çok ciddi bir şekilde alıcıysanız 2-3 kişiyle msnden davet şeklinde konuşturabilirim. bu konuşturacagım kişilerde minumum 50 trade ve 1000 mesaja sahip insanlar olur. dediğim gibi halka açık bir iş yapmıyorum. scriptte yüzlerce php dosyası var burada özellikleride tek tek saymak istemiyorum. ciddi alıcılar zaten msn e geliyor. sizde ciddi düşünüyor ve kafanızda soru işaretleriniz varsa ekleyin msn i alalım aklınızdaki soru işaretlerini çöpe atalım. Ayrıca ömür boyu hostingte yanında bedava.