Mstyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim anlamadığım bir şey daha bu script tek domain lisans değil ve 37 kusür kişiye satılmış. Ve varez yada herhangi bir ücretli üyelikli bir platformda paylaşılmamış. Açıkçası bu benim kafamı karıştırıyor.
Şimdi ilk diyeceğiniz şey sen 500 lira versen paylaşırmısın peki ben şöyle bir cevap vereyim ben olsam paylaşırım insanın herşeyi paylaştığı arkadaşları olabiliyor ve dolayısıylada paylaşabiliyor herşeyini yada şöyle bir mantık 3-5 kişi birleşip bu scripti ortak alıp fiyatını 100 lirayada çıkarabilir. benim tek kuşkum ben buna 500 lira verip bi adam bana haha salak o kadar para verdin al sana download linki deyip varez link atarsa benim o anki aptal durumuna düşmem. Benim tek hemfikir olmadığım konu bu
Benimde aklıma takılan bu.Yok ben size özel açacağınız her siteyi msnden söylersiniz ona uygun lisans anahtarı verip siteyi lisanslama sistemine getiririm diye bir seçenek verebilirimisin ?
Çünkü parayla alıpta w/A\reze düşen script herkezin moralini bozar o kadar kişi para bağlayacak buna.