hala dolandırıcılık diyorsunuz. lütfen diğer siteye bakın örnek verdiğiniz site arkadaşlık sitesi değil magazin sitesi. template oradan alındı.
3 farklı template mevcut scriptte. 1'i yonja template i. diğeri özel template diğeride fastimpressions template. daha o kişinin sitesine giriorsunuz ve aynı resim var az bir benzerlik var. hemen script ***** orada script kurulu diyorsunuz. gösterinde bir mesaj bölümünü msn davetini üyeliğini görelim. lütfen tasarım benzetmesini bununla karıştırmayın. nese bugun 8 adet daha satış yapılmıştır. Scriptti alan kişi sayısı 44 e yükseldi.
ÖZET GEÇMEK GEREKİRSE : SCRİPT ÖZEL YAZILIMDIR. TASARIMI DIŞARIDAN ALTINLARDAN OLUŞMAKTADIR. Alan kişilerin 20 den fazlası haftada 500 tl den fazla kazanç sağlamaktadır. ciddi düşünenler msn ekleyip istatistikleri gösterebilirim. admin panelini 10 trade altını vermiyorum. script hakkında soruları msnden cevaplıyorum.
buarada sid banlanma nedir biliyormusun kesin ispatlığı olan birşeydir. senin ingilizcen cok zayıf galiba. o siteyi tanıtan bir makale. artı benim sitem filan değil haberlere filan cıktıgımda yok. nerden uyduruyorsunuz bukarını anlamış değilim ya. Harbiden keskin atıcılık var sizde. hadi -repleri boşver görmüyor sayayımda bir magazin sitesinin tasarımını kullanmak scriptti w arez yaptı. hadi onuda es geçtim dolandırıcılıktan kırmızı bültendeymişim. hıms bunun linkleri varsa sevinirim. verdiğin gibi ingilizce linkler vericeksen bunlar siteyi tanıtma linkleridir. bilgin olsun daha farklı şeyler ve kesin bilgilerle geliniz.
Script satışı devam ediyor. ücret yatırıldıktan 30 dk sonra site hazır sanal posu hazır ve haftalık ödeme alacagınız şekilde teslim ediyorum.