Olaylara o kadar düz mantık bakıyorsun ki, sırf zarar etmemek için ne dediğinin bile farkında değilsin

. Hataların %60 ı bende diyorsun %40 ı sende diyorsun. Hatalı olduğunun farkındasın ama bütün zararı MayStori ye yıkıyorsun. Diyeceksin ki ben de 4 aylık hesabımı kaybettim. Ama onun MayStori ile ya da konuyla bir alakası yok. Senin diğer kayıplarının bu konuyla hiç bir alakası yok. 6 aylık hesap üzerinden bakarsak olaya hatalısın ama sıfır zararla kendini kurtarmaya çalışıyorsun. En baştada söylediğim gibi o kadar dar o kadar düz bakıyorsun ki olaylara sana birşey söylemeye gelmiyor. MayStori de bu yüzden senden para mara istemiyor.
bu benim çelişkili konuştuğumu göstermez senin dediğin gibi zarar etmemek için aldığım parayı direk yollamayı teklif ettim
maystori bu hesabı önceden 50 tl ye satmak için konu açmıştı link aşşağıda
https://www.r10.net/account-amp-lisan...lik-50-tl.html
daha sonra satamadığı için 45 tl ye düşürmüş fiyatı
ben ona bana onca ağır ithamından sonra 40 tl gönderiyorum
45 tl dediği hesabı 40 tl ye satmış oluyor
yani sizin gözünüzle bakınca 5 tl zarar ediyor
ama yine bütün herkes beni taşlamaya dewam ediyor
ben öff yeter artık deyip 50 tl yide ona yollardım hatta yollamayıda düşündüm ama ondan sonrada olaylar bitmeyecekki ozamanda
hırsızlık yaptığını kabul etti 50 tl yi geri yolaldı diyecekler
ben hırsız değilim kimsenin birşeyini çalmadım o yuzden 40 tl yi yolladım olay benim açından kapanıyor olay kapanıyor burada niye mesaj yazıyorum
benim hakkımda yazılan mesajlara cewap yazıyorumki kendimce gerçekleri ben söylemiş olayıp inanım inanamak milletin vicdanına kalsın cewap yazmasam hırsız işte yaptı yapacağını kayboldu demesinler diye dün geceden beri bu olaya vakit harcadım
ayrıca çelişki deniyor hadi birde buna bak
hırsız hesabı çalıyor sonra 40 tl para yı hesap sahibine yolluyor
hesap sahibi istediği her an hırsıza ulaşıp konuşabiliyor
hesap sahibi adres telefon istiyor
bu hırsız nasıl bir hırsız heralde eşi benzeri yoktur