MayStori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kanıtlar zaten ortada hırsızlıgında ortada sen nasıl oluyorda kendı hesabın diye benm idyi girebiliyosun ben bunu anlamsı degilim birde ben hesap almadım calmadım dedim zoru gorunce hesap bendeymıs baskasına satmıdım diyebilyiorsun utanmadan birde 40 lraay sattım 40 lira teklif ediyorsun ben senın paranı hiçbirşekilde almam hesabıda istemiyorum haram olsun o hesap
Yetkilerden istedigm bu konuya artık degerlendırıp son vermeleri
Yorum yazzan herkezede Teşekkür Ederim.
senin id ni girmedim bana daha önceden satmış olduğun maystori login id si mozillada kayıtlı kendi kayıp hesabımı ararken mozillada kayıtlı olan bütün login alliasları denedim
zoru görünce demişsin ben zoru görmedim
dün gecede 3-4 kere söyledim sana şuan kafam çok karışık senin hesabın bendemi değilmi bilmiyorum araştırıcam bulursam bendeyse veririm dedim
sen 1 saat içerisinde vermezsen r10 da konu açıcam dedin bende sana tamam konu açsanda açmasanda ben hesabı bulursam vericem başkasının malını benim olmayan bir şeyi almam yazdım ben
konuyu açtın dün gece ben sözümde durmaya devam ediyorum 11-12 gibi uyandım senin hesabı araştırmaya dewam ediyorum 4 aylık hesap sattığım kişi msn de online görünce login id sini sordum senin bana söylediğin 6 aylık hesabın login id sini söyleyince senin hesabını bulmuş oldum
adama durumu açıklayıp hesabı geri istedim öddiği ücretide geri yollucaktım ama adam benim sorunum değil hesabı geri vermem dedi
bende sana döndüm adamın yolladığı parayı olduğu gibi sana yollayayım dedim ama sen yine bana hırsız muamelesi yapmaya dewam ediyorsun şuan benim yerimde başka bir insan olsa selamı sabahı keser sana para mara yollamazdı ben hırsız muamalesi gördüğüm halde aldığım parayı olduğu gibi sana atayım diyorum sen hala hırsızsın diyorsun
yapacak birşeyim kalmadı aldığım parayı olduğu gibi sana yolluyorum elimden gelen başka birşey yok ama burada bana hırsız diyerek aşşağılayan kimseyi affetmicem kul hakkı diye bir şey var helal etmiyorum kul hakkımı
bir kere akıl var mantık var madem hırsız diyorsunuz hiçmi düşünmüyorsunuz yaw bu adam neden hala burada neden parayı yolluyo diye düşünmüyorsunuz
hangi hırsız çaldığı şeyi geri verir
diceksinizki zoru gördün zoru moru görmedim zaten olan olmuş şuan ben 40 tl yi ödemesem benden zorla alacak hali yokya banlanmamak için onun için bunun için geri veriyor diceksiniz

bu konudan sonra zaten yapacak bir şey kalmadı banlanma durumu varsa parayı yollasamda yollamasamda zaten banlanırım

neden parayı geri ödeyeceğim

ilk başta maystoriye dün akşamda söylediğim gibi ben hırsız değilim benim olmayan bir şeyi almam bulursam vericem dedim buldum veriyorum