tekrar iyi oku cevap yazmadan 5 kez oku istersen..
farklı bir niyetle söylemedim anlamadım diye gerçekten anlamadım ters cevap vermeniz anlamamı sağlamadı gerçekten
Alıntı
belli herşey ortada divxkolik arkadaştan istemiş aşağıda maystori anlattığı account idi neden istedi
burayı gerçekten anlamadım
ayrıca ben yanıt vermekten kaçınmıyorum
bu sabah maystorinin hesabını bulduktan sonra onla olan yazışmalarımızın hepsini buraya ekliyorum alttaki caps konuşmamızın tamamıdır sadece belli yerleri kesitleri almadım tamamı bu
not: benim 4 aylık hesabımın kayıp olduğunuda biliyor o kaybolan 4 aylık hesabımıda kendisinden satın almıştım
mozillada kayıtlı olan tüm hesaplara girdim o da bu bahsi geçen 6 aylık hesabının login alliasını ve şifresini bana daha önceden satmış olduğu hesabın login allias ve şifresi ile aynı yapmış
benim parasını ödeyip daha önceden satın almış olduğum hesap mozillada maystori kayıtlı olduğu için tıkladığımda onun 6 aylık hesabı açılmış (açtığım hesapların direk tarihine bakıyordum 2010 ve ingilizce ay ismi olduğu için 4 aylıkmı 6 aylıkmı ayırt edemedim çünkü maystorinin kendi hesabının login alliası ve şifresini bana sattığı hesapla aynı olacağı hiç aklıma gelmezdi ve kendi kaybolan 4 aylık hesabımı bulduğumu sanıp sevindim security kodu aktifdi sayfa kaynağını görüntüle yapıp mail adresinde maystorinin adresini görünce hesbaı satın aldıktan sonra kendi mailimi yazmamışım o yuzden maystorininki kayıtlı diye düşünüp security kodu kapatmak için kodu maile yollattım sonrada msn den kaybolan hesabımı buldum kod senin mailine geldi kodu versene dedim maystori kodu verdi daha sonra hesaba girip mail adresini hesabı (4 aylık düşüncesi ile 40 tl ye sattığım adamın mailini yazıp) hesabı adama verdim
40 tl ye sattığım kişi bugun öğlen online oldu hesabın id sini sordum maystorinin 6 aylık hesabının id sini söyleyince olay ortaya çıktı ve gerisi burada malum
adama karışıklık oldu bu hesap başkasının 40 tl ni geri yollayayım hesabı geri ver dedim benim sorunum değil vermem dedi
maystori ye söyledim geri vermiyor 40 tl yi sana atayım ya 50 tl yolla yada bana 6 aylık yeni bir hesap satın al diyor gerisi benim sorunum değil diyor
artık benimde bir sorunum yok banka hesabımda 40 tl birikir birikmez maystorinin hesabına yollucam geri yollarsada googleden bakıcam bi vakıfa bağış yapıp makbuzu bu konuya koyucam