cmf kullanıyorum. memnunum aslında ama
sitelerimle adapte edemiyorum. senin programı sitemize gömebilirmiyiz.
tek tek isim mesaj kes kopyala yapıştır sorun oluyor. ben müşteriye kargoya verildi sekmesini tıklayıp kargo bilgilerini girdiğim ve güncelle dediğim zaman "felanca siparişiniz kargoya verilmiştir. kargo bilgileri felanca ile felancadır iyi günler dileriz" gibi mesajı otomatik atacak
2.si sorum ise gönderici isimleri. gönderi isimleri değişebilmeli. firma adı sitelerinin adı. kişisel isim
3.sorum ise uluslar arası numaraları desteklemeli rusya azerbeycan özbekistan türkmenistan kırgısiztan kazakistan kıbrıs kore ve japonya ya gönderim yapabilmeli.
Eğer bunları sağlayabilirseniz sorunsuz olarak, 3 alışveriş sitemiz var sizinle çalışabiliriz
Programımız uluslarası gönderilere entegreli olduğu için her ülke GSM operatörlerine bağlı cep telefonlarına mesaj gönderisi yapabiliyor. Ancak henüz bir web sitesine entegreli çalışmıyor. buu konuda yazılım departmanımız çalışmalrını sürdürmektedir. Gönderi isimleri konuna gelince. Her siteniz için ayrı isim istiyorsunuz zannedersem. bnu yapmak ta mümkün. ancak birden fazla paket açılması kaydı ile olacaktır.
SAYGILAR