1 hafta önce hesap satın aldım maystoriden 180 tl dedi pazarlık yaptım 170 tl ye anlaştım
hesabı aldım şifreyi maili değiştirdim kendi bilgilerimi yazdım yani hesabı benden geri alması mümkün değil daha sonra anlaştığım gibi 150 tl yi işbank hesabına yolladım 20 tl yide 2 gün sonra yolladım
eğer zengin olma hayallerim olsa hırsızlık dolandırıcılık yapsam hesabı aldıktan sonra 170 tl yi yollamazdım
6 aylık hesap ortalama değeri 50-70 tl civarı
180 tl çalmayı reddedip 50 tl mi çalacağım
artık çok fazla ihtiyaç duymadıkça bu konuya mesaj yazmayacağım çünkü
1. 31 +itraderim var bu 31 kişinin bana kefil olması demek bana bu yeter
2. burada ne yazarsam yazayım maystorinin düşüncelerinin asla değişmeyeceği belli
3. kimseye hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim yapmadım diyorsam bunu allayıp pullayım yapmadım etmedim demenin manası yok yapmadığım birşeyide yaptım diyecek halim yok
Burdada aynı şeyi yazıyorsun zaten kanıtlarda belli hesaba girip benden de aktive kodunu istemenden hesabıda %10000 caldın bunu sende biliyorsun ben sana adam gibi söyledim inkar etme hesabı
ver bu konuyuda acmıyayım alısverişide keselım ama sen hala inkar ediyorsun
Peki bana bunu acıkla asagıda fotota Görüyorsun
maystori@msn.com buraya security yolluyorum diyorsun ve 30 sn sonra kod bana geliyor ben maili acıp sana kodu atıyorum ve bu kod 6 aylık hesabımın de aktive kodu bunu acıkla o zaman
6 aylık hesap senı zengın yapmaz ama bu yaptıgın gercekten ayıp yakısmıyor.
bana bunu acıklama o zaman
gecerli bir acıklama yap benı bu forumdan banlasınlar.
Yani Diyorsun 511448 ben bu hesaba hiç girmedım senden aldığım hesaba girdim ordan de aktive kodunu gonderdım sana 511448 6 aylık hesabın De aktive kodu gelmiş sende bana onu atmısın bunun varsa mantıklı bir cevabı acıkla bende birdaha rapidhesap satmam benıde bu forumdan banlasınlar.