merhabalar , bu sitede daha önce farklı bir nick le uyeliğim var. ancak o nicke ait email adresinde sorun oldugu için bu yeni nick imi kullanıyorum. ( Yenisin diyecekler için peşin bir bilgi olsun dedim)
bireysel bir site olduugu için yeterince ilgilenemiyorum. ilgilenmek istediğim de karşıma ne yazıkkı devlet baba çıkıyor.
Eger iş bulma , iş ilanı yayınlayıp kariyer net gibi, yenibiriş com gibi insankayankalri com gib bu piyasadan milyonlarca lira kazanan , memlekette %15 resmi rakamlara olan issizlik rakamlarını da düşündüğünüzde bu iş bula iş ilaı ve kariyer alanından cok para kazanmak isteyenler için bulunmaz bir domain. domain diyorum, çunku kullanılan yazılım yada script cok basit.
Suan Sitenin geliri yok . cunku ücretli ilan yayınlayamıyorum. yoksa karsıma "
hmmm seni gidi seni " diyen "
yassak bilader "diyen devlet çıkıyor.
Neyse
2005 Reg li zaman zaman pr 4 , olan ama suan pr3 olan, 3500 iş arayan cv bilgileri , 2900 işveren in firma bilgileri olan bireysel sitemin değerini merak ediyorum. Link satısı yaptıgımda zamanlarda ortalama 200-250 Tl kazandıgım bir site. googleda " eleman bulma , iş bul, iş ve eleman " gibi birçok aramada ilk sayfada çıkan bir site.
sitenin günlük tekil ziyaretci sayısı , önceleri 2500 e kada çıkıyordu. ama son bir yıldır maalesef ilgisizilikten dolayı çok düştü, suan 250-350 arası değişiyor.
ziratci sayısındaki düşüş biraz da önceki hostumdan kaynaklandı. yedekleri alıyorum demesine ragmen,
benim de saflığıma denk gelen bir zaman diliminde kayıtlı 45000 iş arayan ,13500 iş veren bilgilerini maalesef sildik. ve kurtaramdık. sonrda siteyi baska bir yere kurdum. suan sorunsuz hotum var.
Buraya kadar okuma zahmetinde bulundugunuz için teşekkur ederim.
işte benim sitem :
www.elemanbul.com hem türkçe hemde jenerik bir domain. buyrun bu siteye bir fiyat belirleyin. aklıma yatarsa da hemen satayım.