Emrearici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğumuz kurtlar vadisini izliyoruz. Ama ben biraz önce ömer babanın güven konusunda takıldım kaldım. Aslında söyledikleri mantıklı. Güven önemlidir. Ama bu devirde, Örneğin BU Konular varken nasıl güveneceğiz ? Güvendik güvendik 10 kişiye güvendik 7 si yarı yolda bıraktı. Ama güven meselesi olmadanda olmaz böyle.. Arkadaşlarım bile birşey söylese ardından " Doğru söyle " "Yalan söyleme " gibi şeyleri söylemekten de bıktım.. Siz ne düşünüyosunuz bu güven konusunda? Güvensek dünya daha güzel olacak, Ama birçok defa dolandırılacağız ? Kimseye güvenmeden de insanlar birbirinden kopuyor :/ Niyeyse takıldım bu konuda...
Sevgiliyi bile bu konu yüzünden kendinden uzaklaştırmış biri olarak; bence güven konusu sende bende olan birşey değildi. TV'de haber izliyoruz, PCde haber siteleri geziyoruz hep bi güvensizlik yaratacak olaylar durumlar karşımıza çıkıyor. Güven konusu en önemli unsurdur. O kadar canım ciğerim kardeşim vardı ki vardı diyorum şimdi yok-lar. Ama yapısal olarak BEN gözlerimi kapatıyorum yine. Olacağı varsa olur, belki güvendikten sonra canımızdan oluruz malımızdan oluruz ama saf'ımız belli olur Biz güvendikte böyle oldu. Güvensizliğin olacağı birşey yapmadık...