arkadaslar ben sizi ıyardım pek sağlam değil diyorum bu arkadas "asksizajan" da onun bruda satışını yapıyor simdi soruyorum bu insan hakkını kimden arayacak? kardeş merak etme ben peşindeyim daha velet çocuk bunlar
arkadaşlar ben konuyu rica üzerine açtım ve alışveriş yaptığım için açtım ama adam dolandırıcıya dmnüştüyse bunda benim hatam nedir lütfen ön yarglı olmayalım zaten ortalardada görünmüyorki bende bir güzel azarlıyayım msnsi açmıyor nedense sırf bu şahıs yüzünden r10 da itibarımı zedelendi bunun için
gerçekten o şahıs dolandırıcıya dönüşeceğini bilsem konu açrmıydım rica üzerine ama zaten konu açrkende ben kefil değilim diye uyarıdada bulunmuştum dikkat ederseniz olaylar bu şekilde geliştiyse bunda benim hatam olduysa özür dilerim gerçekten böyle olmasını istemzdim tamamen sizin konuşmanız ve anlaşmmanız sonucunda gelişecek bir alışveriş yapın istedim am adam dolandırıcıya dönüşmüşse ben kendi adıma tekrar tekrar özür dilerim arkadaşlar eğer görüğse msnde ağzıma geleni sayıcağım