Arkadaşlar Merhaba.
Oldukça uzun süredir Çeşitli şirketler için adwords hesap yönetiliği yapmaktayım.
Oldukça yüksek miktarda hesap ve bütçe yönetimi yaptım, bu işe başlarken bilmediklerimi adwords yardım yada forumlarda sorarak çözüme ulaştım.
Adwords konusunda sıkıntı yaşayan, başkaları ile çalışan ama fazla ödediğini düşünen, üçkağıtçılık hisseden ve rahatsız olan, sahıs, şirket veya meraklı arkadaşlar "Ücretsiz Danışmanlık vereceğim"
Hiç bir karşılık beklemeden, sorularına sıra ile yanıt vereceğim.
Sizden rica'm sorularınızı ve sorunlarınızı düzgün biçimde sormanız bende gelen sorulara sırasıyla yardımcı olmaya çalışacağım (bilgim ve tecrüben dahilinde)
Konuya yazabilirsiniz lütfen konu üzerinden sorularınızı sorun.
Herkese iyi çalışmalar
Dip: Hesabını incelemeye karar verdiğim arkadaşların hesaplarını teamviewr anydesk .. gibi programlarla kesinlikle uzaktan bağlanarak incelemiyorum. Google ADS hesap numaranızı paylaştığınızda size google ads üzerinden istek gönderiyoruz bu doğrultuda hesabınızı inceleyip önerilerde bulunuyoruz. Istediğiniz zaman bize verdiğiniz yetkiyi alabilirsiniz fakat bana teamviewrla bağlan yok uzak masa üstü yapalım gibi tekliflerle gelmeyin bu tarz durumları yapmıyoruz. Önerilerimizi ücretsiz olarak yapıyoruz
Saygılarımla
.Özgür