delicoban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama yine de sabah gazeteden büyük umutlarla çıktığımda, tüketici elektroniğindeki son gelişmeleri bizzat deneyip, test edeceğim için heyecanlıydım. Hem belki 3 boyutlu televizyonlarını önümüzdeki yıl piyasaya süreceklerini açıklayan Sony ve Panasonic’in prototiplerini görme şansı bulacaktım. Ne de olsa geçen yıl bile Berlin’de Philips standında 3 boyutlu bir televizyon deneyimi yaşamıştım.
Foto muhabiri ağabeyim Garbis Özatay ile Beylikdüzü’nde TÜYAP’a ilk adımlarımızı atıp, önce bir çevreyi kolaçan etmeye başladımız dakikalarda yukarıdaki satırlarda aktardığım türden umutlarımı koruyordum; CeBIT Eurasia’nın her geçen yıl biraz daha kan kaybettiğini bile bile.

Değerli delicoban;

Bizde şirket yetklileri ve teknik ekipden bir grup arkadaşlarla cebit'e gittik resmen şok yaşadığımızı söylebilirim şaşırdık sanki başka bir fuara gelmiş gibi gördük hazır paket yazılım firmaları 5 yada 6 ups enerjidestek firmaları çantacı ,adsl satıcıları akparti standı derken bir baktık ki salonlar bitti şok olduk yanlışmı gördük acaba dedik aynı yerlere daha dikkatli gezdik ama ne yazııkki doğru şok geçiriyorduk çünkü cebit diye o muhteşem bilişim ve teknoloji fuarı panayır fuarına dönmüş araba satıcıları catreing çantacılar ,hatta kamyon bile vardı dahasımı yapı fuarı gibi olmuş ev pazarlayan iki tane inşaat şirketi emin olun çok üzülerek geri döndük..

iyi çalışmalar dilerim