Arkadaşlar Ben Laptop'uma 64 Bit Windows 7 Kurdum Cok memnunum Sebepleri Aşağıda
İlk Olarak Gözlenimlerin Görsellik Ve vistadan Sonra Görülen Performans Artışı İşlemcim 64 Bit Desteklediği için 64 Veri Yolundan Transferınde Gayet Hızı Ve Başarılı Bir İşletim Sistemi
1.Özellik
Görüntü Performasında Ve Kalitesinde Yüksek Artık Gta 4 Oynarken Vistada Bazen Donmalara Neden Oluyordu Win 7 Kurdğumda Hiç Bir Takılma Sorun Yok %100 Performans Acık Oynuyorum.
2.Özellik
Bilirsiniz Şöyle Bir Problem vardı 64 bit işletim sistemi kurulduğunda 32 bit programlar calısmıyordu windows 7 nin en büyük özelliklerinden biri bu olsa gerek. İster 32 Bit Programlar İsterseniz 64 Bit Programları Rahat Bir Şekilde Çalıştırabiliyorsunuz Tabiki 64 Bit Programlar Daha Hızlı Çalışıyor.
3.Özellik
Görev Çubuğu Gayet Kullanışlı.Ve Aero Shake Sayesınde 10 tane klasör acık olsun bir klasöre tıklayıp salladağınızda bütün klasörler aşağıya iniyor.
Ve Bana Göre Windows 7 Şuana Kadarki En Sağlam İşletim Sistemi Olmuş Bu Yüzden Microsoft Firmasını Tebrik Ediyorum.
Saygılarımla.