Gripin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen tasarım üzerine çalışıyoruz, sunucu güvenliği yapılandırması hakkında fazla bilgimiz yok ve vps veya sunucu kiraladığımızda güvenlik eksikliği olabileceğinden şüpheliyiz. Eğer vaktinizi ayırıp dedicated ve vps sunucular hakkında kısa bilgi verirseniz aklımızda birşeyler oluşacaktır..
Cevap ve PM'ler için teşekkürler, yarın akşam (Cumartesi) tüm teklifler değerlendirilecektir. Yeni tekliflere de açığız.
Zaten bir çok firma tüm bu ayarları yaparak sunucunuzu veya sanal sunucunuzu teslim edecektir. Yönetimli şekilde hizmet veren firmaları seçmeniz yararınıza olur, diğer sorunlarınızla da firma ilgilenecektir.

Sunucuda sadece sizin siteleriniz olacağı için fazla bir güvenlik yapılandırmasına da gerek yok, kullandığınız scriptlerde güvenlik açığı olmamasına dikkat edersiniz o kadar.