gtemtek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ;
Son 1 aydır hayatımın en ağır günlerini geçirdim ve allaha şükürler olsun artık zor günler sona erdi..
6 senedir süren evliliğimi noktalamak ve arkasından çocuklarımın annesinin ölümü ile suçlanmak bunlar bir insanı gerçekten ağır yaralayacak şeyler..
Bunları burda anlatmamın sebebi , kimseye kendimi acındırmak vs. değil.. R10 bir ailedir ve bu ailenin her bireyi kardeşimdir ilkesini benimsememden kaynaklıdır.
Bu süreç içinde bu platformdan tanıştığım ve iş yaptığım insanların desteğini görmek benim için çok mutlu ediciydi.
Bu kişilerin başında systurk, mercedes, SpongeBOB , SpyCracker ve daha hatırlayamadığım gerçek dostlar geliyor.
Ayrıca bu konuda hakkımda olumlu olumsuz görüş belirten herkesede saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum..
gtemtek yine burda arkadaşlar , kimsenin parasını çalmadı kimsenin hakkını gaspetmedi , anlının akı ile burda..
Elimdeki işler en kısa zamanda teslim edilecektir.
Allaha emanet olun..
hocam yaşadıkların gerçekten çok ciddi şeyler. geçmiş olsun. ben bu kadar ciddi şeyler olduğunu bilmiyordum ve biraz fazla çıkış sergiledim sanırım. kusura bakmayasın yaşadıklarını bilseydim daha hoş görülü davranırdım.sadece basit bir bağlantı kesikliği diye biliyordum.

umarım kendini en kısa sürede toparlarsın.